tirsdag 6. mars 2012

Vårpynt på bordet


Om våren er det fristende 
å flytte litt av naturen 
inn i stua for å pynte opp.

Et sett med tre dekorerte fyrstikkesker
 fra CirkelineDesign.

Her er en liten vårnyhet fra eplabutikken min CirkelineDesign. Det er et sett med tre mellomstore fyrstikkesker som er dekorert med noen av naturens små undere: En harepus med myk hale, et dådyr med sommerfugl på haletippen og et "ekte" minirede. Flatene på eskene er lakket eller malt slik at de er vannavstøtende.

Håndlagde reder med egg fra Etsy.


I anledning våren har jeg også vært i skapet og funnet frem noen små håndlagde reder med egg, som jeg kjøpte på Etsy (Eplas big, big sister i USA) for et par år siden. Redene er tvunnet sammen av småkvist og tørket mose, og eggene er malt slik at de ser helt naturtro ut. Et lite stykke natur på stuebordet!
Harepuskopp fra Mugtail.
                  
Ett av vårens nye innkjøp er denne harepuskoppen i matt, hvit keramikk fra Mugtail. Den kan brukes både til drikkekopp og vase, men jeg synes den er finest med et telys oppi. Da lyser det gjennom relieffen av harepusen i mørket. Disse koppene finnes i flere dyrevarianter. Alle har en søt hale som hank.

Jeg ønsker alle sammen en fin vårdag!

5 kommentarer:

 1. Her var det mye fint! Så flotte de redene var!Skikkelig søte :) Fine nomineringer også. Det er jo så mye stilig på epla, så det er vanskelig å velge noen få favoritter. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. De fyrstikkeskene var supersøte, må nok bestille de av deg ;) Kjempefine reder!
  Ha en fortsatt fin kveld! Nå skal jeg benke meg i sofa´n for å se de frustrerte fruene ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Koselige harepuser;).koselig blogg har du også;)

  SvarSlett
 4. Flotte fyrstikkesker oh herlige reder.Siden det sludder litt hos meg i dag var det koselig å ta turen hit i bloggen din,du ga meg tilbake vår følelsen.Ha en flott dag

  SvarSlett
 5. Så nydelig!
  Og for en koselig kopp! Jeg ser den for meg fylt med hestehov....

  SvarSlett