lørdag 3. mars 2012

Lørdagskos

Sjokoladekuler til kaffen er
tillatt på lørdager.

Litt lørdagskos på trammen i skarpt solskinn!  Nå er det rene påskestemningen på Østlandet. Nesten all snøen er smeltet, og skummetmelkfargede legger kan luftes på verandaen. På lørdager er det dessuten lov med noen kuler med Toffin og M til formiddagskaffen. :)


Og nå fikk jeg jo en gyllen anledning til å vise frem min nye, fine kaffekopp. En blekrosa, men robust sak i keramikk med god plass til masse kaffe med melk (og den er fra CasAgent, om noen skulle lure). Litt tung er den også, så om noen skulle yppe til bråk under kaffeslabberaset, kan den fint brukes som slagvåpen.;)


Oh, well. Lørdager er fine, uansett. Helgeland på P1 med Kari Slaatsveen hører med, og i kveld blir det besøk med indisk mat på menyen (fra Toro! Bedre enn hjemmelaget).


God lørdag!

6 kommentarer:

 1. Herlig selv med blendahvite legger ;) Godt å få luftet dem litt ;) Kos deg!

  SvarSlett
 2. Sjokoladekuler er lov av og til, ikke bare på lørdag vel :-) Deilig å nye solen når den først titter frem. Håper du har en fin søndag også!

  SvarSlett
 3. Haha, da skulle du sett legge mine. Oioioi så bleike de er. Jeg er nesten ikke i sola på sommeren engang...

  SvarSlett
 4. Herlig med et vær som gjør at man kan nyte noen øyeblikk ute uten å få frostskader:) Og det er viktig med riktig kopp, passe stor passe liten:)

  SvarSlett
 5. Nammenam! Lørdag formiddag er den beste tiden i hele uka, og kaffe er helt klart best i fine kopper :-)

  SvarSlett
 6. ser deilig ut, man får nye øyeblikkene .

  fra Aud

  SvarSlett