tirsdag 13. mars 2012

Epla-reklame i fransk blogg


Gøy med litt fransk reklame. Her er link 
til blogginnlegget.


Det er hyggelig når produkter man bruker mye tid og kreativ energi på å lage, får omtale i blogger og medier. Ekstra moro er det å få litt blest utenfor landegrensen. Jeg ble glad da harepus-kortet mitt og tre andre Epla-produkter dukket opp i en fransk blogg i helga.

Det er en skribent fra bloggen til det franske magasinet "Plumetis Magazine" (et magasin for kreative prosjekter) som har vært på oppdagelsesferd på Epla. I teksten forklares konseptet bak Epla, og nettstedet sammenlignes med Etsy og DaWanda. Samtidig presenteres fire vårlige produkter fra Epla-butikkene Blåbær, violaSometimes, Loud and Lovely og min egen CirkelineDesign. Tittelen på blogginnlegget er noe slikt som: "En liten rundreise blant norske håndverk". (En stor takk til den lille, blå fransk/norske ordboka fra språklinja i 3. gym, som kom til nytte - nå som da.)

Nå får vi bare håpe på fransk visitt i Epla-butikkene. Nicolas Sarkozy og Gerard Depardieu, can you hear me? Vous m'entendez?

En fin dag ønskes dere alle. ;)

8 kommentarer:

 1. Wow, så stas! Men hvordan oppdaget du dette?

  SvarSlett
 2. Så gøy!!! Du er jo kjempeflink, og det er klart at franskmenn får øynene opp for flinke folk som deg vennen :)
  Gratulerer!

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk, snille dere. Silje: Google!!:)

  SvarSlett
 4. Haha, så morsomt! Det kan ikke være lett å være fransk på en norsk nettside, men det er ikke så vanskelig å finne fine ting i hvert fall. Grattis med å være "oppdaget" i det store utland :-)

  SvarSlett
 5. Ja, det var moro å se! Så gøy at du var en av de få fra epla som var med :) Det er jo ekstra gøy!

  SvarSlett