mandag 21. mai 2012

Sett pris på produktene

50 søte prislapper til salgs her.
50 lapper med håndstemplet hand
made-merke finner du her.


Søte prislapper kan lønne seg. Bare prislappene er fine nok, kan man sette så høy pris man bare vil på varene sine...


Vel, så enkelt er det kanskje ikke, men en fin prislapp på varen gir i hvert fall et bedre inntrykk enn en stygg prislapp.


Og nå når sommerens markeder står for tur, er det praktisk å ha ferdig prisede varer med på stand.


I mitt lille "kortverksted" lager jeg små prislapper med sommerlige bomullssnorer.


Prislappene på bildet laget jeg til en kunde i helga. De måler 1.5 x 2.8 cm og er stanset ut av tykk og fin kartong i rustikkhvit farge. Lappene har 20 cm lange bomullssnorer i lys blått og hvitt (kan også fås i rød/hvit, lilla/hvit og sukkertøyrosa/hvit). 50 prislapper koster 50 kr i min nettbutikk her.


Jeg lager også en variant som er litt større - 3 x 4.5 cm. De har brun kraft-farge og er stemplet med hand made. De kan kjøpes her.


Pris varene, og pris sommeren! Jeg ønsker alle en fin dag.;)


3 kommentarer:

 1. Du er så kreativ! Smart ide dette her :) Kjempefine!

  SvarSlett
 2. Kjempefine! Litt store for smykkene mine, ellers skulle jeg ha bestilt noen til jeg skal på marked... Har akkurat bestilt noen kort hos deg da, gleder meg allerede til de kommer i posten!:) Har du forresten tenkt på å lage øredobb-kort? Har lenge tenkt på å gjøre det selv, men jeg kommer aldri så langt. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig, da, Therese. Sender kortene i dag og håper du blir fornøyd.:) Øredobbkort, ja.... Har liksom ikke tenkt på det før, men lager gjerne på bestilling om noen er interessert.:))

   Slett