søndag 29. april 2012

Bordkort på bestilling

Håndlagde bordkort setter en spiss på festbordet. 
Disse er bestilt til feiring av en rund dag.


Nye bordkort med Mikke Mus til barnebursdager
 kan bestilles i min nettbutikk.


Et vakkert pyntet festbord er ikke helt komplett uten... bordkort.


I helga har jeg laget 22 bordkort med sommerfugl på bestilling fra en kunde i nettbutikken min på Epla. Bordkortene skal brukes til en rund bursdagsfering neste helg.


Kortene er skåret ut av tykk, rustikkhvit kartong. De står støtt som fjell til ut i de små timer. Her nytter det ikke å bruke tynn og dårlig kartong som får bordkortene til å vakle og i verste fall segne om over middagstallerkenen.


Bordkortene er dekorert med en utstanset sommerfugl med bling i en ramme av sølv glassglitter. Navnene er håndstemplet med sort blekk i gammeldags skrivemaskinskrift. Bordkortene passer godt til feiring av runde dager, konfirmasjon, bryllup, sommerfest m.m.


Bordkortene på det øverste bildet er på vei til Vestlandet nå, men jeg lager gjerne flere. De koster 12 kr per stk og kan bestilles her i min nettbutikk på Epla.


I tillegg har jeg lansert nye bordkort, som er beregnet på den yngre garde. Kortene er laget av tykk kartong med gråpapirfarge, og motivet er en silhuett av Mikke Mus med sort glassglitter og bakgrunnspapir i gråblått eller brunrosa. Mikke holder en ballong i kloa, og bordkortene egner seg godt i barnebursdager. De kan bestilles i min nettbutikk her.


Jeg ønsker alle en fin søndag!

3 kommentarer:

  1. Artige, spesielt de med Mikke og ballonger, og enig at bordkort gir et dekket bord " det lille ekstra":)

    SvarSlett
  2. Bordkortene var kjempefine. mottakeren blir nok velidg fornøyd når de kommer fram :)
    Ønsker deg en fin uke videre!

    SvarSlett