Jeg fulgte oppskriften under til punkt og prikke og ble veldig fornøyd med resultatet.
Jeg ønsker alle en riktig god pinse!
Oppskrift:
4 dl grovsammalt hvete
4 dl store havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann
Slik gjør du:
Bland sammen det tørre, og rør inn vann til en tykk deig. Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de to stekebrettene. Bruk en slikkepott for å få det jevnt.
Del opp i passende stykker med en pizzarulle eller kniv før steking.
Best resultat gir varmluftsovn.
Varm ovnen til 160 grader, og stek ett brett øverst og ett nederst i ovnen i totalt 1 time og 10 min. Bytt plass på sekebrettene halvveis i steketiden.
Avkjøl på rist, bryt opp i biter, og oppbevar i boks.
Kilde: TV2, Wenches kjøkken
Takk for at du deler oppskrift!! Wenches kjøkken er jo kjent, men det er inspirerende å lage mat andre først har prøvd og funnet gode.
SvarSlettHåper du får fine pinsedager med litt lavere temperatur! For mye og for lite.....
Tusen takk for oppskriften. Kanskje jeg skal prøve den en dag :) Klem
SvarSlettHjemmebakte knekkebrød er utrolig godt! Denne oppskriften er litt lik på min. http://papirsymfoni.blogspot.no/2011/02/knekkebrd.html
SvarSlett