fredag 9. mars 2012

Fredagsfavoritter fra Epla uke 10


Jeg er svak for tøffe armbånd, 
og her er tre personlige
 favoritter fra Epla.Kult armbånd
med stoffremser.
                                                 

Peace og liberty armbånd fra eplabutikken Alexandra er tøft og søtt på samme tid. Peacemerket er av stein, og det småblomstrete liberty-stoffet er opprevet og skal tvinnes rundt håndleddet. Jeg har dette armbåndet med et litt annet mønster i stoffet og synes det er veldig kult på.
Peace & fun i dette knallfargede armbåndet.


Mer fred og fordragelighet i dette armbåndet, White Peace Sign Stretch Bracelet fra eplabutikken Sophia Rose.  Et hvitt peacemerke og glassperler i knæsje farger forener lek med litt alvor. Dette har jeg tenkt å kjøpe selv, så bare se og ikke røre, damer (neida).
Nydelig armbånd i reinsdyrskinn og tinntråd.


Dette armbåndet i tinntrådsflett er fra eplabutikken Smykkehula. Det er laget av reinsdyrskinn og lukkes med en hornknapp. Armbåndet er laget etter samisk håndverktradisjon. Grethe, som driver Smykkehula, gjør et veldig proft og nøyaktig arbeid. Hennes armbånd er minst like fine som de mer kjente designerambåndene som lages med samme teknikk. Jeg er den lykkelige eier av et identisk armbånd i sølvfarget skinn.


4 kommentarer:

 1. Det er rene skattekisten inne på Epla :) Kos deg i helgen!

  SvarSlett
 2. Den tinntrådsaken var et skikkelig godt arbeid, kunst!

  SvarSlett
 3. Det nederste var skikkelig kult! God helg til deg :-)

  SvarSlett
 4. Enig med de andre om at det tinnarmbåndet var flott. Det ser jo også så nydelig ut på bildet med den bakgrunnen. Der kan man se hva ett bilde gjør med ett produkt :) God helg Cirkeline! Klem

  SvarSlett